Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zanzibar Serena Hotel

   Zanzibar


Descriere

Zanzibar Serena Inn se află pe malul mării in orasul vechi Stone Town, oferind unităti de cazare de 5 stele cu vedere la Oceanul Indian. Proprietatea pune la dispozitie o cafenea, 2 restaurante si o piscină in aer liber dotată cu șezlonguri. De asemenea, Zanzibar Serena Inn oferă parcare privată gratuită.

Toate camerele au mobilier tradițional, TV prin satelit, minibar și aparat de ceai și cafea. Baia proprie este dotată cu cadă, duș si articole de toaletă gratuite. De asemenea, oaspetii au la dispozitie room service nonstop si WiFi gratuit.

Restaurantul The Terrace Seafood oferă o terasă in aer liber, situată pe acoperiș, si are vedere la ocean. De asemenea, restaurantul Baharia serveste preparate swahili si internaționale. Mai mult, la barul si cafeneaua Pool Terrace oaspetii pot savura o gamă largă de băuturi, gustări și produse de patiserie tradiționale.

In plus, oaspeții se pot relaxa și pot face plajă langă piscină sau pe plajă. De asemenea, in zonă puteti inota, vă puteti plimba cu caiacul si puteti face snorkelling sau scufundări. Palatul Beit-al-Ajaib (Casa Minunilor) se află la 5 minute de mers cu masina.

Aeroportul Internațional Zanzibar și terminalul de feriboturi Zanzibar sunt la mai putin de 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.