Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Uroa Bay Beach Resort

   Zanzibar


Descriere

Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, langă o plajă privată lungă de 300 m. Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit in zonele publice.

Fiecare cameră este in sistem self-catering si are acoperis din paie, mobilier traditional din Zanzibar si verandă cu vedere la grădina luxuriantă. Toate unitătile de cazare oferă aer conditionat, minifrigider si TV. Băile proprii sunt dotate cu dus si bideu.

Restaurantul complexului Uroa Bay serveste diverse mancăruri tanzaniene si locale, precum si preparate occidentale clasice. In fiecare dimineată este servit un bufet de mic dejun.

Cada cu hidromasaj si gama de masaje disponibile reprezintă optiunea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Printre alte servicii si facilităti oferite de Uroa Beach se numără un birou de turism si un teren de tenis.

Orasul vechi Stone Town se află la 38 km, iar Aeroportul Zanzibar, la 41 km. La cerere, poate fi aranjat un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.