Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tembo House Hotel


Descriere

Istoricul Hotel Tembo House are o piscină și un restaurant, fiind situat in orașul Zanzibar, la 3 minute de mers pe jos de Fortul Arab și de Casa Minunilor. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi.

Fiecare cameră este decorată cu mobilier din lemn sculptat, avand pat cu baldachin Swahili, zonă de relaxare cu TV, aer condiționat și baie cu duș și hamam tradițional. Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la mare sau la piscină.

Restaurantul Bahari oferă preparate din bucătăria locală și internațională. Oaspeții au la dispoziție room service, precum și pranzuri la pachet.

Alte facilități și servicii includ o recepție cu program nonstop, săli de conferințe, un lounge comun și servicii de concierge și de spălătorie.

Activitățile disponibile in imprejurimi includ scufundări și ciclism. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Portul Zanzibar se află la 5 minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Internațional Zanzibar este la 8 km de Hotelul Tembo House.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie