Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nungwi Dreams by Mantis

   Zanzibar


Descriere

Nungwi Dreams combina arhitectura moderna alaturi de caracteristicile subtile swahili pentru a crea o colectie de camere de lux. Locurile inspira un sentiment total de calm si liniste

Facilitati camere

Camerele standard sunt situate in mod ideal, aproape de toate facilitatile hotelului si sunt disponibile fie la parter cu terase, fie la etaj superior cu balcon. Camerele sunt doate cu un pat king-size, aer conditionat, smart TV LED, WiFi gratuit, prize multiple si USB, ceai si cafea gratuite in camera, minibar (contra cost), uscator de par si seif digital. Cele 24 de camere cu vedere la mare sunt spatioase si aerisite, cu un interior modern si contemporan, acestea au bai private si sunt disponibile fie la parter cu terase, fie la etaj superior cu balcon. Aceste camere ofera facilitati de lux si articole confortabile, cu vedere laterala la ocean si sunt ideale pentru cupluri sau prieteni. Camerele sunt dotate cu pat king-size (twin disponibile la cerere), aer conditionat, Smart TV LED, WiFi gratuit, prize multiple si USB, ceai si cafea gratuite in camera, minibar (contra cost), uscator de par si seif digital.

 

Facilitati hotel

Una dintre cele mai recomandate experiente, o scurta plimbare de la hotel catre populatia de broaste testoase verzi din Zanzibar. Veti avea ocazia sa hraniti aceste creaturi blande, precum si sa inotati in laguna lor naturala cu apa sarata cu ele. Nungwi Dreams ofera cazare cu restaurant, parcare privata gratuita, o piscina in aer liber si un centru de fitness, un bar, un lounge comun si o gradina. Hotelul are o receptie deschisa 24 de ore pe zi, room service si WiFi gratuit.

 

Localizare hotel

Complexul hotelier tip boutique Nungwi Dreams by Mantis este situat in partea de nord a Nungwi, cea mai bine cotata si curata plaja din Zanzibar. Aeropotul se afla la o distanta de aproximativ 56 km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.