Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluebay Beach Resort

   Zanzibar


Descriere

Avand o terasă cu vedere la Oceanul Indian, amplasată pe plaja cu nisip Kiwengwa, proprietatea de 12 hectare include un centru spa, piscină și facilități sportive.

Camerele si suitele sunt spatioase si au dressing si zonă de relaxare. Unele sunt amplasate intr-o zonă privată și au duș in aer liber.

Restaurantul Makuti are vedere la piscină si la ocean si serveste preparate culinare din bucătăria internatională. Barul si restaurantul de pe plajă oferă mese usoare si băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveste fructe de mare si fripturi. Barul de la piscină oferă si băuturi.

Printre activitătile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă si o sală de sport, iar oaspetii care doresc să practice sporturi nautice au la dispozitie scufundări, hidrobiciclete si windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă și piscină pentru copii. Personalul este poliglot si poate rezerva excursii și facilita inchirieri auto sau de biciclete.

Stone Town este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar aeroportul international Zanzibar se găsește la 46 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.