Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asmini Palace Hotel

   Zanzibar


Descriere

Hotelul Asmini Palace este situat in Stone Town, la doar 10 minute de mers cu masina de Aeroportul din Zanzibar. Cu decor in stilul arhipelagului Zanzibar si mobilier din lemn, acest hotel oferă o receptie deschisă nonstop, aer conditionat si o terasă cu vedere la oras.

Amenajate cu plasă de tantari deasupra paturilor, toate camerele au vedere si sunt prevăzute cu TV prin satelit si facilităti de ceai/cafea. Baia are cadă si dus.

Restaurantul à la carte al hotelului Asmini asigură cina si meniuri pentru diete speciale, la cerere. Restaurantul Mercury este la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau in lounge-ul pentru oaspeti. Plaja este la mai putin de 1 km, iar oaspetii pot găsi atractii precum Grădinile Forodhani si terminalul de feribot din Zanzibar la mai putin de 10 minute de mers pe jos.

Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit in zonele publice, iar la un cost suplimentar se poate asigura transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.