Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agave Studios

   Laganas


Descriere

Agave Studios este o proprietate de 2 stele situată în Laganas (Zakynthos) care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 19 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele confortabile de la Agave Studios sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 6 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Agave Studios sunt: Caretta's Fun Park Centre - 3,6 km, Lacul Keri - 5,0 km, Archelon - 5,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Radio
Minibar
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Canale prin cablu
Apartamente
Închirieri auto
Aer condiționat
Terasă
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Pardoseală de gresie/ marmură
Grădină
Camere pentru nefumători
Parcare pe stradă