Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Principe Grand Aquamarine

   Punta Cana Village Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat in Punta Cana, la 2,2 km de plaja Arena Gorda, Bahia Principe Grand Aquamarine - All Inclusive asigură cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină in aer liber și un centru de fitness. Facilitățile proprietății includ un bar, un lounge comun și o grădină. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, room-service și servicii de schimb valutar.

Toate unitățile complexului au o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată cu duș și uscător de păr. Toate unitățile de cazare de la Bahia Principe Grand Aquamarine sunt prevăzute cu aer condiționat și un birou.

Oaspeții cazați la această unitate de cazare pot savura un mic dejun continental.

Bahia Principe Grand Aquamarine - All Inclusive oferă acces la o terasă. Oaspeții pot juca tenis de masă, biliard și darts la complex, iar zona este potrivită pentru ciclism.

Lagunele cu apă dulce se află la 35 km de Bahia Principe Grand Aquamarine, iar portul de agrement Cap Cana este situat la 36 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Punta Cana, aflat la 24 km de unitatea de cazare. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie