Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sport

   Poiana Brasov


Descriere

Ana Hotels Sport Poiana Brasov este locul perfect pentru o vacanta la munte cu familia. Camerele dispun de canapele extensibile care pot fi transformate In pat pentru copii, iar apartamentele King Junior Suite ofera acces catre un living generos cu canapea si sofa bed.

Restaurantul Altitude continua cu mandrie traditia de peste 50 de ani a ospitalitatii restaurantului Sport, alaturi de hotelul cu acelasi nume devenit emblema a Poienii Brasov.

Aroma fina a unui espresso intr-o ambianta placuta si accesul la internet wireless sunt elementele care definesc Lobby Bar. La Oxygen Lounge, intalnirile private sau o seara intima cu prietenii in fata semineului se desfasoara in decorul cald care imbina cu maiestrie lemnul, piatra și onixul.

Cu un design complet nou, de un rafinament contemporan subtil dar integrand si elemente din istoria statiunii si a hotelului Sport, restaurantul Altitude este punctul ideal de plecare pentru o zi activa pe munte sau refugiul perfect dupa o zi plina de adrenalina.

Pentru o priveliste senzationala asupra intregii statiuni si o experienta absolut memorabila, va invitam sa alegeti terasa inchisa, cu un decor intim si extrem de cochet.

Camerele King Sport, in mare parte cu balcon si vedere spre statiunea Poiana Brasov sau spre padure, imbina culorile calde cu materiale naturale. Este dotata cu paturi austriece si canapele extensibile. Baile cu pereti de sticla translucida si lumina naturala sunt dotate cu cabina de dus si pardoseala incalzita.

Cu o captivanta priveliste spre Poiana Brasov sau spre padurile de brazi, camerele Twin sunt decorate in culori odihnitoare, inspirate din natura. Baia cu lumina naturala si pardoseala incalzita este perfect integrata in designul modern al camerei.

Camerele King Deluxe ofera 24 de mp de confort si relaxare. Descopera spatiul generos, cu design in nuante calde si materiale naturale. Bucură-te de cel mai odihnitor somn in patul king cu saltea ergonomica, intre perne si cearsafuri fine de bumbac. Baile cu pereti de sticla translucida si lumina naturala sunt dotate cu cabina de dus si pardoseala incalzita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.