Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradul

   Poiana Brasov


Descriere

Hotelul Bradul este conectat direct la hotelul adiacent Sport, pe un platou la poalele masivului Postavaru. Reamenajat in stil rustic-elegant, Ana Hotels Bradul ofera cazarea ideala in Poiana Brasov o atmosfera calda in care te poti destinde la gura semineului din receptie, admirand padurea de brazi sau citind o carte din biblioteca.A na Hotels Bradul impresioneaza prin noile detaliide la receptia redecorata intr-un stil rustic-elegant la camerele renovate, care ofera o ambianta calda si extraconfort.

Garsonierele dispun de 1 spatiu generos cu o zona de living si canapele extensibile, iar noile camere KingDeluxe de la ultimul nivel pot deveni 1 duplex confortabil.

Camerele elegante ale hotelului Bradul sunt mobilate modern si au TV cu ecran plat, podea cu mocheta, minibar, birou şi baie privata. Sunt disponibile servicii de calcatorie si tratamente de masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.