Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amphora Hotel & Suites


Descriere

Beneficiind de o locație la malul mării, in fosta fabrică de vinuri SODAP, Amphora Hotel & Suites oferă unități de cazare cu vedere directă la mare, in mijlocul unei grădini amenajate. Hotelul pune la dispoziție o piscină in formă de rinichi, un restaurant si un lounge bar. Castelul si portul din Paphos se află la cativa pași.

Camerele, suitele si apartamentele hotelului Amphora sunt mobilate elegant si au balcon privat. Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, fierbător electric si aer conditionat. Baia privată este dotată cu papuci si articole de toaletă gratuite.

Oaspetii se pot bucura de arome cipriote si internaționale la restaurantul hotelului sau se pot relaxa cu un cocktail in lounge bar. In lunile de vară este disponibil si un bar langă piscină. Dimineața este servit un mic dejun american.

Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer, dus-intors, de la/la Aeroportul Internațional Papho pentru rezervări de minim 2 nopți și un serviciu de transfer de la/ la Aeroportul Larnaca la cerere și la un cost suplimentar. Terenurile de golf locale se află la 20 de minute de mers cu mașina. In orașul Paphos se găsesc numeroase magazine, baruri si restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum și de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie