Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mombasa Serena Beach Resort

   Coasta De Nord Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat chiar pe plaja cu nisip alb Shanzu, Serena Beach Hotel & Spa are vedere panoramică la Oceanul Indian. Oaspetii pot lua masa langă piscina in aer liber, in grădinile tropicale intinse.

Toate camerele spatioase au aer conditionat si decor in stil swahili, cu paturi inconjurate de o plasă de tantari. Fiecare cameră este dotată cu TV, minibar si baie privată.

Hotelul Serena are o varietate de restaurante si baruri interioare si in aer liber, multe dintre ele cu muzică animată. Oaspetii au la dispozitie room-service si pot savura un cocktail pe balconul privat. Micul dejun este servit pe terasa din grădină.

Sunt disponibile o varietate de activități in aer liber, inclusiv volei, hidrobiciclete, windsurfing și iahting. După o zi activă, oaspetii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa si de sănătate Maisha.

Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Receptia deschisă nonstop poate organiza serviciu de transfer de la/la Aeroportul Moi, situat la 18 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie