Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Beach Hotel and Spa

   Mauritius


Descriere

Laguna Beach Hotel & Spa este situat pe coasta sud-estică a insulei Grand River South East, cu lanțul muntos Grand-Port ca fundal. Hotelul oferă piscină, un centru spa și o sală de sport.

Fiecare cameră are vedere la mare și balcon sau terasă. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Toate camerele de la Laguna Beach au aer condiționat.

Restaurantul Sardinella servește cină tematică tip bufet, iar barul de la piscină Dorado oferă gustări și ceai de după-amiază.

Oaspetii pot practica gratuit activităti precum windsurfing, snorkelling, volei pe plajă și kaiac canoe. Acestia pot participa la spectacolele Sega in serile de sambătă și la spectacole culturale miercurea.

Hotelul oferă WiFi gratuit și parcare privată. Aeroportul internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 35 de minute cu mașina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.