Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Pirogue A Sun Resort


Descriere

Situat pe plaja cu nisip alb Flic en Flac, La Pirogue are un centru de fitness si o piscină mare in aer liber. Complexul este inconjurat de grădini tropicale intinse.

Camerele spatioase au aer conditionat, TV LCD si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea. Băile private includ cadă si dus separat.

Cele 2 restaurante ale complexului servesc o varietate de preparate din bucătăria internatională. Oaspetii se pot relaxa langă plajă si la piscină sau pot vizita centrul spa al complexului partener invecinat. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis si facilităti de caiac, navigatie si windsurfing.

Pentru iubitorii de golf se oferă un serviciu de transfer cu barca la Clubul de golf Ile Aux Cerfs cu 18 găuri de la Pointe Maurice.

La Pirogue se află la doar 4 km de parcul ornitologic Casela si de clubul de golf Tamarina. Centrul comercial Cascavelle se găseste la 5 km, iar Aeroportul International SSR este la 50 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie