Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adama Resort Marrakech


Descriere

Adama Hôtel Marrakech Resort & Spa Marrakech oferă vedere la muntii Atlas si un serviciu de transfer gratuit la piata Jamaa El Fna, aflată la 10 minute. Include o piscină incălzită tip lagună si un centru de wellness cu hamam si masaje.

Suitele si vilele traditionale ale complexului Adama Hôtel Marrakech sunt situate in jurul piscinei, in mijlocul unei grădini exotice. Toate au balcon sau terasă privată, iar unele au intrare privată. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate camerele.

Micul dejun tip bufet este servit in fiecare dimineată, iar restaurantul Les Oliviers oferă preparate din bucătăria marocană pe terasă. Ca alternativă, oaspetii pot utiliza bucătăria unitătii de cazare pentru a isi pregăti singuri masa.

La cerere, se oferă un set pentru copii, cu scaun inalt, incălzitor de biberoane si pătut. Pe perioada vacantelor scolare, complexul asigură un club pentru copii. Oaspetii pot juca pétanque si volei pe plajă, iar proprietatea organizează petreceri tematice.

Hotelul oferă o receptie deschisă nonstop si un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport. Oaspetii au la dispozitie locuri de parcare gratuite, iar orasul Marrakech se află la numai 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie