Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Admiral

   Budvabecici


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat la 300 de metri de plaja Slovenska si la mică distantă de mers pe jos de Centrul de Targuri Adriatic, Hotelul Admiral are o locatie centrală si oferă o piscină in aer liber, sezlonguri si umbrele.

In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Camerele au aer conditionat, TV cu plasmă cu canale prin cablu, minibar si uscător de păr. Unele camere au balcon.

Restaurantul Admiral serveste un meniu international, iar oaspetii pot lua masa in interior si in aer liber, in grădina de vară. Sunt servite si specialităti locale. Barul de aperitive oferă o selectie de băuturi răcoritoare si alcoolice.

Oaspetii care doresc să exploreze zona inconjurătoare au la dispozitie un serviciu de inchirieri auto, birou de turism si pranzuri la pachet. Serviciul de transfer de la aeroport este disponibil la cerere si la un cost suplimentar.

Hotelul Admiral se află la 1,5 km de plaja Mogren. Orasul Tivat din golful Kotor este la 25 de minute de mers cu masina de hotel. Parcul National Lovcen se află la doar 45 de minute de mers cu masina, iar lacul Skadar este la 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.