Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Castellastva


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Castellastva este situat in centrul localității Petrovac, la 150 m de plajă. Proprietatea este inconjurată de măslini si de diferiți copaci mediteraneeni si are un restaurant care serveste mancăruri regionale si internationale, precum si un mic dejun tip bufet.

Camerele Hotelului Castellastva sunt dotate cu aer conditionat si TV prin cablu. Acestea includ frigider si baie privată cu o cadă. Unele camere sunt dotate cu balcon si/sau vedere la mare.

Copiii pot folosi pe locul de joacă al hotelului si o terasă la soare. Oaspetii au acces la parcare publică si internet Wi-Fi gratuit disponibil in zonele publice.

Plaja cu nisip Lučice se află la 500 de metri de proprietate. Budva este la 20 de minute de mers cu mașina, in timp ce la Bar si la parcul national Skadarsko Jezero se poate ajunge cu masina in 30 de minute. Gara Sutomore se găsește la 15 minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie