Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Artefes Hotel


Descriere

Acest conac otoman din secolul al XIX-lea se află la numai 300 m de Piata Sultanahment din zona istorică a Istanbulului si oferă parcare gratuită. Proprietatea are o terasă pe acoperis cu vedere la Marea Marmara si la Bosfor.

Camerele Hotelului Artefes au aer conditionat, WiFi gratuit, TV prin cablu si minibar. Toate unitătile de cazare au podea din lemn, decor in stil traditional otoman si baie privată cu articole de toaletă si uscător de păr.

In fiecare zi este servit un mic dejun turcesc tip bufet.

Palatul Topkapi, moscheea Sultan Ahmet si muzeul Hagia Sophia se află la mai putin de 10 minute de mers pe jos de hotel. Statia de tramvai Kennedy Caddesi se află la numai 4 minute de mers pe jos de hotel, oferind legături către zona Sarayburnu. Artefes pune la dispozitie un birou de turism si poate procura oaspetilor bilete la atractiile din Istanbul.

Centrul spa al Hotelului Artefes oferă tratamente relaxante, inclusiv masaje corporale. De asemenea, oaspetii se pot relaxa la hamam. Aeroportul Istanbul se află la 54 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie