Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antik Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel urban oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află într-un cartier istoric, chiar în inima Istanbulului.

Dotări

Cele 94 de camere de nefumători sunt împărțite pe 9 etaje la ele se poate ajunge cu 2 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. O garderobă, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

La locul de cazare clienții au posibilitatea de a practica anumite activități sportive, de a-și petrece timpul liber în mod activ și de asemenea, de a se relaxa și odihni. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o saună și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie