Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antea Palace Hotel And Spa


Descriere

Amplasare

Hotelul urban, ideal pentru familii, se află la Istanbul, pe o stradă principală, la doar câteva secunde față de mare. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Istanbul (IST), distanța este de aproximativ 15 km.

Dotări

Hotelul oferă 4 Suite Junior, 4 suite și 51 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o garderobă, un seif, un schimb valutar, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții vor avea parte de odihnă activă și de băi plăcute și sănătoase în piscina interioară. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie