Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akgun Hotel Istanbul


Descriere

Amplasare

Acest hotel urban din clasa lux este amplasat direct în inima Istanbulului.

Dotări

Cele 275 de camere, cele 8 suite și cele 265 de camere duble sunt împărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu, un pat „King size” sau o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). Oferta include și un serviciu de curățenie finală. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și aerobic, iar contra cost biliard și gimnastică. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare precum și un spa, un hamam și un salon de înfrumusețare. De asemenea, contra cost clienții pot folosi o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. O discotecă și un club de noapte oferă divertisment și distracție în timpul liber. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie