Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barceló Concorde Green Park Palace

   Port El Kantaoui Vezi locatia pe harta


Descriere

Barcelo Concorde Green Park Palace este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Port El Kantaoui, și oferă plajă privată, piscină în aer liber, piscină interioară și centru spa cu o gamă variată de servicii. Facilitățile de la Barcelo Concorde Green Park Palace includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 452 camere. Camerele de la Barcelo Concorde Green Park Palace sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Barcelo Concorde Green Park Palace oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Barcelo Concorde Green Park Palace amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau boccia. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este tirul cu arcul. Seara, Barcelo Concorde Green Park Palace organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic, volei și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. Barcelo Concorde Green Park Palace este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de ore de călărie.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Barcelo Concorde Green Park Palace dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir, situat la o distanță de 21 km.

Cele mai apropiate atracții de Barcelo Concorde Green Park Palace sunt: El Kantaoui Golf Course - 900 m, Museum Dar Essid - 8,8 km, Sousse Great Grand Mosque - 9,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: orientală, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Restaurant 4 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Museum Dar Essid - 8,8 km
Sousse Great Grand Mosque - 9 km
Medinat Alzahra Parc - 9,1 km
Sousse Archaeological Museum - 9,3 km
El Kantaoui Golf Course - 0,9 km
Port el Kantaoui Marina - 500 m
Orașul Sousse - 12 km

Plaje în vecinătate
Kantaoui Beach - 50 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir - 21 km
Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet - 24 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Fitness
Umbrele de soare
Tir cu arcul
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Telefon
4 baruri
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Club pentru copii
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
Pachete Spa - cu plata
Tratamente corporale - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
4 restaurante
Boccia
Șezlonguri
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Vedere la piscină
Piscină exterioară
Plajă
Acces imediat la plajă
Plajă privată
Sală de fitness
Călărie - cu plata
Plajă cu nisip
Divertisment de seară
Muzică/ spectacole live
Tenis de câmp
Cameră pentru bagaje
Tenis de masă
Sală de conferințe - cu plata
Volei pe plajă
Piscină interioară
Plajă - la 20 m
Manichiură & pedichiură - cu plata
Saună
Baie turcească

Locatie