Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanioti Village


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Hanioti Village este inconjurat de păduri si se află la numai 250 de metri de Plaja din Haniotis. Acesta oferă acces gratuit la Wi-Fi si un centru spa. Piscina este inconjurată de o terasă deschisă spațioasă.

Camerele oferă aer conditionat si balcon privat cu vedere la mare sau la piscina si grădinile frumoase ale hotelului. Acestea sunt dotate cu TV LCD de 20 inch, un minibar si incălzire prin pardoseală.

Oaspetii vor avea la dispozitie o zonă minunată de piscină, cu bazin separat pentru copii. Barul de la piscină oferă șezlonguri și umbrele. La centrul spa al hotelului puteti beneficia de o saună, de băi de aburi si de servicii de masaj.

Hanioti Village Spa are un restaurant cu mese situate in interior si in aer liber. Puteti lua masa in bar, in sala de mese sau la barul de la piscină. Sunt organizate periodic grătare. In fiecare zi puteti beneficia de mic dejun continental.

Hanioti se află de est a peninsulei Kassandra, prima dintre cele 3 peninsule din Halkidiki. Aeroportul Macedonia din Salonic este situat la 90 km. Centrul statiunii se află la numai 800 de metri de hotel. Proprietatea oferă parcare interioară.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie