Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Geranion Village

   Nikiti


Descriere

Amplasare

Acest sat de vacanță se află la aproximativ 1,5 km de o plajă cu nisip cu intrare lină în apă, într-o zonă centrală la Nikiti.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și canale prin satelit. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă tenis, baschet și tenis de masă, și volei de plajă, un safari și scufundări subacvatice contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. De asemenea există posibilitatea de a alege mic dejun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.