Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

eo Suite Hotel Jardin Dorado


Descriere

Eo Suite Hotel Jardin Dorado are o piscină in aer liber și este situat pe Terenul de golf Maspalomas, langă dunele de nisip. Toate suitele luxoase au grădină privată.

Eo Suite Hotel Jardin Dorado are o sală mică de gimnastică, saună, piscină cu jeturi de hidromasaj și o cadă cu hidromasaj, incălzită in timpul iernii. La cerere, se pot aranja masaje.

Eo Suite Hotel Jardin Dorado este la 20 minute de mers pe jos de centrul orașului Maspalomas. Plaja este la 2,5 km, iar hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Maspalomas si Playa del Inglés.

Eo Suite Hotel Jardin Dorado pune la dispozitie unități de cazare elegante cu aer conditionat. Suitele au TV prin satelit si o terasă mică, care oferă deschidere spre o grădină privată.

Hotelul are un restaurant tip bufet, care serveste mancăruri traditionale si internationale. De asemenea, există un snack bar la piscină, cu acces WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie