Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THe Koala Garden


Descriere

Oferind o piscină in aer liber deschisă pe tot parcursul anului și un solar, Hotelul THe Koala Garden se află in orașul Maspalomas din regiunea Gran Canaria, la 2,1 km de Aqualand Maspalomas și la 3 km de plajă.

Fiecare cameră are televizor, iar unele camere oferă aer condiționat. Anumite camere includ zonă de relaxare, unde oaspeții se pot destinde după o zi plină. Toate camerele au baie privată. Hotelul THe Koala Garden oferă WiFi gratuit in toate zonele sale.

Oaspeții au la dispoziție un restaurant și un bar la proprietate. In imediata apropiere a proprietății se află centre comerciale, piața locală și zone de recreere. Recepția este deschisă non-stop.

Hotelul THe Koala Garden oferă, de asemenea, o sală de sport și un teren polivalent. Cei mici au la dispoziție o zonă de joacă acvatică și un club al copiilor la proprietate.

Farul din Maspalomas este la 3,2 km de Hotelul THe Koala Garden, iar Parcul Palmitos se află la 8 km. Aeroportul din Gran Canaria se găsește la 28 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie