Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aminess Grand Azur

   Orebic


Descriere

Hotelul Aminess Grand Azur are vedere panoramică la mare si pune la dispozitia turistilor două piscine în aer liber, o terasă si WIFI gratuit. Toate camerele au aer condiționat, TV, seif și minibar, iar băile sunt dotate cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Restaurantele servesc preparate din bucătăria mediteraneană folosind ulei de măsline produs local, însoțit de o selecție de vinuri roșii locale. Hotelul are, de asemenea, un bar pentru aperitive, sală de masaj și săli de conferințe. Oferta light all inclusive cuprinde mese tip bufet și diverse băuturi în timpul meselor (nealcoolic, bere, vin). Turistii pot practica pe durata sejurului sporturi nautice, windsurfing, tenis, baschet și volei pe plajă sau pot închiria biciclete. În apropiere se află o fâșie de plaja cu pietris cu șezlonguri și umbrele de soare.

Localizare

Hotelul este situat in Orebic

Facilitati Hotel

Hotelul Aminess Grand Azur are vedere panoramică la mare si pune la dispozitia turistilor două piscine în aer liber, o terasă si WIFI gratuit.  Restaurantele servesc preparate din bucătăria mediteraneană folosind ulei de măsline produs local, însoțit de o selecție de vinuri roșii locale. Hotelul are, de asemenea, un bar pentru aperitive, sală de masaj și săli de conferințe.

Oferta light all inclusive cuprinde mese tip bufet și diverse băuturi în timpul meselor (nealcoolic, bere, vin).
Turistii pot practica pe durata sejurului sporturi nautice, windsurfing, tenis, baschet și volei pe plajă sau pot închiria biciclete. 
În apropiere se află o fâșie de plaja cu pietris cu șezlonguri și umbrele de soare.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV, seif și minibar, iar băile sunt dotate cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.