Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIMARE APARTMENTS

   Agios Nikolaos Vezi locatia pe harta


Descriere

Dimare Apartments - Agios Nikolaos este o proprietate situată în Agios Nikolaos (Creta) care oferă restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Unele camere au balcon cu vedere la oraș sau la grădină. Camerele luminoase de la Dimare Apartments - Agios Nikolaos sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Toate camerele spațioase de la Dimare Apartments - Agios Nikolaos au canapea în living, ceea ce oferă un plus de confort. Există unități de cazare are au chicinetă. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Dimare Apartments - Agios Nikolaos oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sitia, situat la o distanță de 35 km.

Cele mai apropiate atracții de Dimare Apartments - Agios Nikolaos sunt: Muzeul de Arheologie - 200 m, Biserica Panagia Kera (în Kritsa) - 500 m, Lake Voulismeni - 500 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Muzeul de Arheologie - 0,2 km
Biserica Panagia Kera (în Kritsa) - 0,5 km
Lake Voulismeni - 0,5 km
Portul din Agios Nikolaos - 0,6 km
Spinalonga - 12 km

Plaje în vecinătate
Ammoudi Beach Nisip alb - 400 m
Ammos Beach - 800 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sitia - 35 km
Aeroportul Internaţional Heraklion - 52 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Restaurant
Bar
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Aer condiționat
Terasă
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Vedere la grădină
Masă
Apartamente
Chicinetă
Canapea extensibilă
Vedere la oraș

Locatie