Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmi Apartments


Descriere

Amplasare

Complexul de apartamente este la Gouves.

Dotări

In această unitate cu o recepție clienții vor găsi 14 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor și la anumite ore room service. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Complexul de apartamente dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea complexului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. In chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție.

Carduri de credit

La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie