Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Lyda

   Gouves


Descriere

Situat în Gouves (Creta), Club Lyda se află la 1.0 km de plaja Gouves și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 140 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Club Lyda sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Club Lyda pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. Club Lyda are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Club Lyda amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Club Lyda organizează seri de muzică live. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. Orele de aerobic cu instructori specializați sunt la dispoziția celor interesați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Club Lyda oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Club Lyda are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost. Club Lyda asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaíonal Heraklion, situat la o distanță de 14 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaíonal Heraklion - 14 km

Plaje în vecinătate
Plaja Gouves - 1 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Darts
Umbrele de soare
Karaoke
TV
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Camere pentru familie
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Recepție
Plajă publică
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Club pentru copii
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Jacuzzi - cu plata
Saună - cu plata
2 baruri
Aqua Aerobic
Canale prin cablu
Aerobic
Transfer la plajă gratuit
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Plajă - la 700 m
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Paturi bebeluși
3 piscine exterioare
Aer condiționat - cu plata