Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athina Palace Resort and Spa


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă pentru așteptări ridicate se află chiar pe plajă, într-o zonă centrală în Agia Pelagia.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 379 de camere. În acest complex cu un lift clienții vor fi întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră la recepția deschisă 24 de ore din zona de primire. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 4 săli de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un DVD player și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În una din cele 3 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Diverse activități sportive propuse la hotel asigură divertisment, ca de exemplu boccia, volei, baschet, partide de golf și tir cu arcul și contra cost - tenis. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting și aqua-fitness, iar contra cost canoe și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Complexul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie