Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aspro Hotel


Descriere

Hotelul Aspro se află la 600 m de centrul localității Limenas Chersonissou si este inconjurat o grădină luxuriantă de 5.000 m². Oferă unități de cazare in sistem self-catering, o piscină, precum si parcare gratuită.

Studiourile și apartamentele Hotelului Aspro sunt foarte spațioase și au aer condiționat și TV. Toate oferă balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la grădină.

Zona piscinei Hotelului Aspro este inconjurată de palmieri și include o terasă la soare, cu șezlonguri și umbrele. Barul de la piscină servește gustări, băuturi și cocteiluri.

Pentru oaspeții mai tineri, Hotelul Aspro oferă o piscină separată, precum și un loc de joacă in grădină. Există, de asemenea, o sală de jocuri cu mese de biliard și de ping-pong.

In centrul orașului Limenas se găsesc numeroase magazine, supermarketuri și restaurante. Aeroportul și orașul Heraklion se află la 25 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie