Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE MARE

   Hersonissos


Descriere

Hotelul Azure Mare este situat în inima orașului Hersonissos, chiar pe superba plajă principală a orașului, cluburi de noapte, restaurante și baruri. Hotelul oferă toate elementele esențiale pentru o vacanță grozavă în Creta.

Localizare

Hotelul Azure Mare este situat in inima orasului Hersonissos, chiar pe superba plaja principala a orașului, aproape de restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Facilitati Hotel

 Piscina cu sezlonguri si umbrele de soare, snack-bar, restaurant, zona de lobby, receptie, aer conditionat, prosoape de plaja (cost suplimentar), taxi service, inchirieri masini, Wi-Fi gratuit. Restaurantul hotelului ofera un mic dejun tip bufet intre orele 7:30 - 10:00 si o cina tip bufet intre 19:00-21:30.

Facilitati camere

 Hotelul dispune de camere duble cu balcon mobilat, cu vedere la mare sau la oras, ce au o suprafata cuprinsa intre 18-21 m², au dormitoare cu pat dublu sau doua paturi twin de o persoana, aer conditionat, mini-frigider, televizor prin satelit, apel de trezire, seif, dulap, baie privata cu uscator de par. 

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://azuremare.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.