Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aphea Village


Descriere

Amplasată în Kolymbari (Creta-Chania), la 500 m de plaja Kolimpari, Aphea Village oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Aphea Village au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Aphea Village este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Aphea Village.

Aphea Village are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Aphea Village se află la 24 km de Falassarna și la 37 km de Aeroportul Internațional Chania.

Cele mai apropiate atracții de Aphea Village sunt: Portul din Kissamos - 17,0 km, Botanical Park & Gardens of Crete - 20,0 km, Gramvousa - 20,0 km.


Puncte de interes
Portul din Kissamos - 17 km
Oraşul Antic Falassarna - 24 km
Gramvousa - 20 km
Botanical Park & Gardens of Crete - 20 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Chania - 37 km

Plaje în vecinătate
Kolimpari Beach - 500 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Bar
Umbrele de soare
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta - cu plata
Apartamente
Șezlonguri
Închirieri auto
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Cameră pentru bagaje
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Articole de toaletă gratuite
Pardoseală de gresie/ marmură
Închirieri biciclete - cu plata
Bar la piscină
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Baie cu cadă sau duș
Plajă - la 500 m
Masă
Plită de gătit
Zonă de luat masa

Locatie