Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fiesta Americana Condesa Cancun


Descriere

Situată in zona cu hoteluri din Cancun, langă cele mai frumoase plaje ale orasului, această proprietate oferă facilităti de agrement si servicii spa luxoase si are vedere superbă la Laguna Nichupte.

Fiesta Americana Condesa Cancun este un complex potrivit pentru familii si este format din 3 clădiri principale, fiecare dintre ele fiind acoperite de un palapa. Oaspetii pot inota in piscina in aer liber sau isi pot petrece ziua pe plajă.

Hotelul oferă mai multe optiuni culinare, cum ar fi San Telmo cu preparate argentiniene, Trattoria si Pizzeria cu mancăruri clasice italiene specifice, Sushi Corner si Cantina cu preparate mexicane. La The Grill, oaspetii pot lua masa in timp ce admiră privelistea. Pirate Ship pune la dispozitie optiuni pentru copii, iar in localul La Cevichería adultii se pot bucura de o gustare si de o băutură răcoritoare in timp ce isi urmăresc copiii jucandu-se. Deli & Gift Shop este un colt de relaxare, unde oaspetii se pot bucura de o cească de cafea, de produse de patiserie si de o carte bună.

Centrul spa Miiluma de la Fiesta Americana oferă masaje si tratamente de infrumusetare. De asemenea, există o sală modernă de gimnastică si se oferă si cursuri de yoga.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie