Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Ermitage Busteni

   Busteni


Descriere

Deasupra vegheaza crucea eroilor de pe varful Caraiman, simbol al credintei montane la care se inchina toti pelerinii, inainte de a pasi in cuprinsul asezamantului, Manastirii Caraiman. Un loc binecuvantat te rasplateste cu un popas de relaxare ca in Alpii Francezi, gandit structura tipic frantuzeasca si eco friendly.

Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la o vacanta in Busteni.

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune.

Camerele sunt luxoase, dar accesorizate cu lucruri atat de obisnuite, pentru a-ti oferi sentimentul de „acasa„

O atmosfera boema pluteste in aer si cele cateva zile de vacanta, fara micile griji cotidiene cum ar fi parcarea (vila are parcare proprie) se pot transforma in saptamani de voie buna.

Vila dispune de 12 spatii de cazare dispuse astfel: 1 x camere DB pat Matrimonial - Queen Room, 1 x camera Tripla, 10 x camere DB paturi Twin, toate camerele au vedere catre munte direct din balconul propriu.

Villa Ermitage a fost complet renovata in Noiembrie 2022 si propune pe langa celelalte facilitati si un centru SPA (ciubar cu apa sarata de Praid, sauna uscata cu infrarosii de ultima generatie) iar pentru un confort sporit fotoliul masant face diferenta!


!Asteptam sa te fascinam!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Acces pe baza de card
Echipament bedminton
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Cheie acces
Camere izolate fonic
Camere nefumători
Terasă
Zonă fumători
Alarmă fum
Parcare păzită
Cameră depozitare bagaje
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă TV la comun
Alarmă
Grădină
Parcare pe stradă
Acces pe bază de cartelă
Mic dejun în cameră
Șemineu interior
Cameră de jocuri