Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros

   Busteni


Descriere

Hotelul este amplasat la 2 minute de centrul statiunii si de gara.
Hotelul ofera de un total de 49 de camere dintre care: 6 camere single, 20 camere standard, 9 camere junior (se afla la etajul 3 si au aceleasi dotari ca cele standard doar ca au o suprafata mai mica),4 apartamente, 8 camere triple situate la mansarda si nu au balcon.
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant (140 locuri), parcare proprie gratuita, internet, bar de zi, crama (16 locuri), centru de inchiriere echipament sportiv. De asemenea mai dispune de: sauna, teren sport mixt (gazon sintetic si nocturna), sala fitness, discoteca (80 locuri).
Hotelul nu dispune de lift.
Check- in incepand cu ora 14:00
Check-out pana la ora 12:00
Camerele dispun de TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, ferestre antifonice, telefon.
Camerele junior sunt situate la mansarda insa au aceleasi dotari si facilitati ca si cele standard.Pentru servirea mesei, Restaurantul Alexandros 3*, cu o capacitate de peste 120 de locuri, le face oaspetilor sai propunerea de a redescoperi bucataria traditionala romaneasca si internationala prin varietatea optiunilor din meniu, intr-o noua ambianta cu adevarat relaxanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.