Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARMATTI


Descriere

Hotel Armatti înseamnă confort şi funcţionalitate. Aceasta este contribuţia noastră pentru o afacere puternică. Considerăm că relaţiile în mediul afacerilor sunt la fel de importante ca oamenii ce le conduc. Astfel misiunea noastră este să devenim partenerul de încredere pentru un business de succes. Satisfacţia oaspeţilor noştri este dată de felul prin care ne arătam constant devotamentul: serviciile ireproşabile fără cusur, implicarea activă în dezvoltarea sănătoasă a business-urilor pe care aceştia le reprezintă şi loialitatea faţă de toţi oamenii de afaceri pe care ajungem să îi cunoaştem.Împreună suntem Business United.

Armatti este situat exact în centrul vechi al Braşovului, în vecinatatea celor mai faimoase locaţii ale oraşului.Este localizat lângă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului. Aici se găsesc cele mai diverse opţiuni culinare în numeroasele restaurante, cafenele şi pub-uri din apropierea străzii Republicii. Oaspeţii noştri au acces direct la zona cea mai activă dintre zidurile oraşului. Pentru a vă satisface dorinţa de cumpărături, în apropierea hotelului nostru se află cel mai mare bulevard comercial al oraşului.

Hotelul Armatti este amplasat în spaţiul modificat al unei clădiri ultracentrale pentru care am menţinut forma şi am redefinit funcţionalitatea. Am îmbunătăţit structura pentru a crea spaţii largi şi luminoase şi am restaurat faţada păstrând linia arhitecturală a clădirilor din vecinătate. Interiorul este conturat de linii şi forme bine definite ce asigură un parcurs organic în interiorul hotelului.

Am modificat curtea interioară pentru a putea cuprinde până la 15 locuri de parcare cu acces rapid din zona de recepţie şi din holul hotelului. Spaţiile destinate parcării sunt supravegheate video, intimitatea oferită de curtea hotelului fiind întregită de siguranţă .

Capacitatea de cazare a Hotelului Armatti :

- 7 duble standard matrimoniale

- 9 duble superioare matrimoniale

-4 duble superioare twin

-2 executive twin

-6 camere executive matrimoniale

-2 Junior Suite

Fiecare din cele 30 de camere ale hotelului este amenajata pentru a îndeplini cele două funcţii imperative unei găzduiri ideale: confortul şi ergonomia. Spaţiile dumneavoastră personale au fost concepute pe un stil hibrid între dormitor şi birou, cu geamuri mari ce permit pătrunderea luminii naturale întreaga zi şi care ţin zumzetul oraşului afară în timpul nopţii. Camerele Armatti, alături de dotările fiecăreia : internet de mare viteza, birou, fier si masa de calcat, espresor, fierbator electric, minibar, Smart TV, wake-up call, climatizare pe 4 cai, uscator de par, pat suplimentar, acces cartela, garantează şederi plăcute şi productive. Minibarul din camera este dotat cu o varietate de băuturi, cipsuri şi dulciuri. Fiecare cameră a hotelului are în dotare un miniseif electronic care se află în dulap.În toate camerele hotelului sunt disponibile telefoane cu linie directă internaţională.

În restaurantul nostru, micul dejun este pregătit şi servit în concordanţă cu cele mai înalte standarde internaţionale de calitate şi igienă. Micul dejun (bufet suedez) se serveşte în Salonul de Mic Dejun aflat la etajul al treilea al hotelului, între orele 07:00 – 10:00 a.m., în timpul săptămânii şi 08:00 a.m. – 11.00 a.m., sâmbăta şi duminica.

Prezentarea video a produsului Armatti este disponibila pe urmatorul link: http://www.videoguide.ro/hotel-armatti-brasov.html


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Lift
Aer condiționat
Wi-Fi
Canale TV copii
Acces pe baza de card
Cafenea
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Camere nefumători
Recepție 24h
Recepție
Zonă fumători
Alarmă fum
Parcare păzită
Facilități persoane cu dizabilități
Serviciu de călcat
Alarmă
Cameră depozitare bagaje
Sală conferință
Serviciu lustruire încălțăminte

Locatie