Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Dolce Vita

   Bran


Descriere

HOTEL LA DOLCE VITA 4*, modernizat s redeschis in decembrie 2019, este o destinati perfecta atatpentru agrement, cat si pentru afaceri, combinand facilittile moderne cu spatiile generoase si ospitalitatea specific zonei. Acesta este situat in Tohanul Nou - Bran, judetul Brasov, pe drumul national DN 73, la o distanta de 27 km de Brasov.


Dotari si servicii
Beneficiaza de centru de relaxare Armonia, sala de fitness, loc de joaca modern si generos, restaurant international si traditional, internet corner, pub si sala de conferinte.
Hotelul dispune de lift si de intrare cu rampa pentru acces special (bagaj rulant, carucioare etc.) si parcare gratuita.


Servicii masa
MASA: restaurant propriu


Dotari camere
Camere duble (twin sau matrimoniale): acces pe baza de card, uscator de par, cosmetice hoteliere, halate si papuci, minibar, seif, TV LCD/LED cu diagonala de 108 cm, cuier, dulap cu 2 usi, masuta cu 2 scaune, masa de toaleta cu taburet, aer conditionat, WiFi, mobilier terasa;


Apartamente: acces pe baza de card, uscator de par, cosmetice hoteliere, halate si papuci, minibar, seif, 2 x TV LCD/LED cu diagonala de 108 cm, cuier, dulap cu 2 usi, masuta cu 2 scaune, masa de toaleta cu taburet, canapea extensibila cu 2 fotolii, aer conditionat, WiFi, mobilier terasa;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.