Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OMER HOLIDAY RESORT

   Kusadasi


Descriere

Localizare: Hotelul Omer Holiday Village se află în apropierea zonei centrala, pe plajă, la 4 km de oraşul Kusadasi. Facilitati camere: Hotelul dispune de 152 camere dintre care 118 standard şi 34 family room. Toate camerele sunt dotate cu duş, uscător de păr, minibar, balcon, TV, aer condiţionat individual. Camerele au vedere la mare şi la gradină. Facilitati hotel: Restaurant interior şi unul exterior, restaurant pentru servirea micului dejun, bar la recepţie, magazin, bucatărie internaţională şi turcească, servicii medicale, conexiune internet, spălătorie. Cabinet medical numai pentru ajutor de urgentă, seif la recepţie, sală de conferintă, parcare, magazine. Sport si agrement: Gradină, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, mini golf, volei pe plajă, baschet, sporturi nautice, teren de tenis cu nocturnă. Piscina: Piscină exterioară cu secţiune pentru copii. Plaja: Privată

Localizare:

Hotelul Omer Holiday Village se află în apropierea zonei centrala, pe plajă, la 4 km de oraşul Kusadasi.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 152 camere dintre care 118 standard şi 34 family room. Toate camerele sunt dotate cu duş, uscător de păr, minibar, balcon, TV, aer condiţionat individual. Camerele au vedere la mare şi la gradină.

Facilitati hotel:

Restaurant interior şi unul exterior, restaurant pentru servirea micului dejun, bar la recepţie, magazin, bucatărie internaţională şi turcească, servicii medicale, conexiune internet, spălătorie. Cabinet medical numai pentru ajutor de urgentă, seif la recepţie, sală de conferintă, parcare, magazine.

Sport si agrement:

Gradină, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, mini golf, volei pe plajă, baschet, sporturi nautice, teren de tenis cu nocturnă.

Piscina:

Piscină exterioară cu secţiune pentru copii.

Plaja:

Privată

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
CH ( incalzire centralizata )
Camere familii