Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IDEAL PEARL HOTEL

   Marmaris


Descriere

Hotelul Ideal Pearl este situat in statiunea Marmaris, la 55 km de orasul Mugla si la 3 km de centrul orasului Marmaris. Acest hotel este destinat exclusiv adultilor. Localizare: Hotelul Ideal Pearl este localizat in statiunea Marmaris, la 3 km de centrul orasului Marmaris si la 200 m de plaja proprie. Facilitati hotel: Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar, piscina exterioara, spalatorie, sala de conferinta, centru SPA, sala de fitness, tenis de masa, program de animatie. Facilitati camere: Hotelul a fost revonat in 2013 si ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Plaja: Plaja hotelului este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris.

Localizare:

Hotelul Ideal Pearl este localizat in statiunea Marmaris, la 3 km de centrul orasului Marmaris si la 200 m de plaja proprie. 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal, bar, piscina exterioara, spalatorie, sala de conferinta, centru SPA, sala de fitness, tenis de masa, program de animatie.

Facilitati camere:

Hotelul a fost revonat in 2013 si ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Plaja:

Plaja hotelului este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii