Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Muncel

   Baile Felix


Descriere

HOTEL: se afla la 100 m de lacurile cu nuferi din centrul statiunii Baile Felix, la 50 m de padure.
HHotel Muncel dispune de 287 camere duble si 2 apartamente.dispuse pe 2 etaje, 4 lifturi,restaurant clasic,restaurant cantina,bar de zi,strand,baza de tratament,parcare(gratuit).Servicii fara plata acordate turistilor: parcare proprie 200 locuri, informaCii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit AZn holul hotelului; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor AZn caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre;
Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; accesul la strandul cu apa termala.
Baza de tratament: se afla AZn incinta hotelului.
Proceduri Li tratamente: bai cu apa termala AZn cazi Li bazine interioare, cu posibilitati de kinetoterapie; electro Li hidroterapie; sali de gimnastica medicala; masaj medical. Tratamentele sunt recomandate de medicul bazei de tratament si sunt efectuate de personal medical specializat.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
TAXA DE STATIUNE - 1% din prima noapte de cazare dar nu mai putin de 1 leu - se achita doar la receptie, in momentul cazarii
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Check-in / Check-out:
Ora de AZncepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 AZn ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 AZn ziua plecarii.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.