Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO

   Albena


Descriere

Descriere hotel
Hotelul se afla la 150 metri distanta fata de plaja si a fost construit in anul 2006.
Camere hotel
Duble: aer condtionat, TV satelit, telefon, seif (contra cost), balcon, pat matrimonial sau 2 paturi twin. Studio: Studio-urile sunt dotate cu aer conditionat, chicineta, internet wireless, seif, minibar, telefon international, fier de calcat, masa de calcat, baie cu dus si cada hidromasaj, uscator de par, pardoseala-mocheta/gresie. Camerele single mici (12mp): pat matrimonial, aer conditionat, seif (contra cost), frigider (contra cost), TV, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie.
Facilitati hotel
Piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, cafenea, sala de jocuri, biliard, internet cafe, coafor, salon de frumusete, fitness, masaj, teren de tenis, room service, magazin, birou de schimb valutar, seif, lift, rent-a-car, parcare, sala de conferinte.internet Wi Fi
***
Ora de check-in pentru hoteluri de 4* si 5*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 4* si 5*: inainte de ora 12:00
Ora de check-in pentru hoteluri de 2* si 3*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 2* si 3*: inainte de ora 11:00

*Rezervarile cu Demipeniune sau Pensiune Completa incep cu cina in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.