Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantic Hotel Agadir

   Agadir


Descriere

Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Hotelul Atlantic, care imbină stilul traditional marocan cu cel modern oferă o piscină in aer liber si 2 terase. Hotelul este situat in centrul orasului Agadir, la 10 de minute de plajă.

Toate camerele au pardoseală din gresie, TV prin satelit si seif. Baia privată este dotată cu dus sau cadă si toaletă.

Hotelul Atlantic oferă un mic dejun tip bufet in fiecare dimineață, la restaurant. Acesta are, de asemenea, un restaurant care serveste preparate traditionale marocane si un bar unde oaspetii se pot relaxa seara.

Printre facilități se numără masaje cu ulei de argan și o plajă privată cu șezlonguri gratuite pentru oaspeți. Receptia cu plăci de mozaic oferă un serviciu de schimb valutar disponibil nonstop, iar accesul la conexiunea WiFi este gratuit in toate zonele de la Atlantic.

Aeroportul Agadir–Al Massira se află la 25 km de hotel, iar la proprietate există o parcare gratuită. In imprejurimi există un teren de golf, care se află la 5 km si un club de noapte, situat la 700 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.