Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Argana

   Agadir


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Argana este situat in Agadir, la 300 de metri de plajă și la 500 de metri de centrul orașului. Acesta pune la dispoziție o piscină in aer liber, un centru spa si 2 restaurante. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la plaja privată.

Camerele Hotelului Argana au balcon privat cu vedere la piscină, la grădină sau la mare. Toate camerele oferă acces la internet WiFi. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel are TV prin satelit și baie privată cu duș sau cadă. Toate camerele sunt deservite de lift.

Micul dejun tip bufet este servit in fiecare dimineată in restaurant sau in camere. L'Arganier, unul dintre restaurantele hotelului, serveste preparate din bucătăria internatională, iar restaurantul Marocain serveste mancăruri marocane traditionale.

De asemenea, hotelul are un centru spa cu saună, hamam si masaje. Oaspetii au la dispoziție o frizerie și un salon de infrumusetare, precum și un club de noapte.

Hotelul beneficiază de o locație ideală pentru explorarea principalelor atracții ale orașului, fiind la doar 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Agadir. Oaspeții au la dispoziție o parcare publică convenabilă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.