Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa

   Playa Bavaro


Descriere

La Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa veti găsi numeroase piscine cu bar, 12 restaurante gourmet si o varietate de facilităti sportive, printre care baschet, volei si tenis. La centrul spa cu servicii complete sunt disponibile tratamente precum masaje. In fiecare noapte se organizează programe de divertisment live.



Oaspetii beneficiază de acces gratuit la proprietătile partenere ale complexului, aflate in apropiere, care oferă cluburi pentru copii si adolescenti, un cazinou si un club de noapte. De asemenea, serviciul de concierge poate organiza o varietate de activităti si evenimente pentru toate varstele.



Datorită serviciului de inchirieri auto oferit de Punta Cana Resort and Spa Grand Palladium, veti putea descoperi cu usurintă zona inconjurătoare, inclusiv localurile de noapte animate din orasele Mangú sau Pachá. De asemenea, puteti face scufundări pentru a explora recifele de corali din apropiere sau inota cu delfinii la parcul acvatic Manati. Proprietatea oferă si inchirieri de biciclete, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.