Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Victoria Beachcomber Resort & Spa

   Mauritius


Descriere

Situat în inima Petite Pointe aux Piments, Victoria Beachcomber Resort & Spa este un punct ideal de unde se poate descoperi Insula Mauritius. Situat la 6,6 km de L'Aventure du Sucre, Victoria Beachcomber Resort & Spa Pointe aux Piments, de 4 stele, oferă camere spațioase, la 3 km de Cascada Citron. Dispunând de 254 de camere cu vedere la ocean, acest hotel potrivit pentru familii este situat la o scurtă călătorie de acvariul din Mauritius.Oferind oaspeţilor din hotel servicii de nivel superior şi o gamă largă de dotări, Victoria Beachcomber Resort & Spa este decis să asigure un sejur cât mai confortabil.

Facilitati camere

Camerele de la Victoria Beachcomber Resort & Spa ofera acces gratuit la internet wireless, climatizare si televizor. Oaspetii se pot relaxa in camere luminoase, cu paturi queen size si paturi duble. 
Camerele includ si dulapuri pentru haine, cafea instanta gratuita, ceai gratuit, dressing, minibar pentru a te ajuta sa iti reincarci bateriile dupa o zi lunga. Acest hotel ofera minunate facilitati de recreere cum ar fi barci, canoe, centru de fitness, sauna, piscina exterioara pentru a va face sejurul cu adevarat de neuitat. Oricare ar fi scopul vizitei dvs., Victoria Beachcomber Resort & Spa este o alegere excelenta pentru sejurul dvs. din Insula Mauritius. 

 

Facilitati hotel

Oferind o locatie excelenta de-a lungul unei frumoase plaje de nisip de pe coasta de vest a Mauritius si cu o vedere uluitoare asupra apelor albastre cristaline, aceasta statiune potrivita pentru familii ofera un loc ideal pentru a petrece o vacanta placuta si relaxanta, indiferent daca calatoriti singur sau in grupuri. Port Louis este situat la 30 de minute de mers cu masina de proprietate, iar centrul turistic Grand Baie este la doar 13 km. Oaspetii pot alege intre diferite unitati de cazare, toate decorate cu gust in tonuri calde, oferind o ambianta spatioasa si luminoasa si facilitati de inalta calitate. Calatorii se pot bucura, de asemenea, de diferite optiuni de luat masa, inclusiv de un restaurant principal al proprietatii, cu preparate internationale delicioase, precum si de un restaurant italian a la carte. Hotelul ofera o gama larga de activitati pentru toate varstele si are unul dintre cele mai mari centre sportive de pe insula. Dupa un antrenament intens, vizitatorii se pot relaxa si pot incerca cele mai recente tratamente din centrul spa

Localizare

Centrul orasului este la doar 15 kilometri distanta, iar aeroportul este situat la 70 minute. Avand principalele atractii ale orasului cum ar fi Stenopus Diving Site, Caravelle Diving Site, Ancre Perdue Diving Site la o mica distanta, vizitatorii acestui hotel vor adora locatia sa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.