Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solana Beach Hotel

   Mauritius


Descriere

Cuibărit intre palmieri si oferind vedere superbă la mare, Solana Beach este situat in Belle Mare. Are o piscină in aer liber, un centru spa si un centru de fitness.

Combinand mobilierul neutru cu nuantele luminoase, toate camerele au vedere la mare si se bucură de un balcon privat sau de un patio cu grădină. Sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, telefon si facilităti pentru prepararea de ceai si cafea. Băile private au dus, iar suitele junior oferă o cadă spa.

Solana Beach are un restaurant principal, un restaurant a la carte și un restaurant japonez. Există si cateva baruri. Se oferă room service.

Pentru relaxare, centrul spa pune la dispoziție masaje și tratamente de infrumusețare. Oaspeții pot beneficia de acces gratuit la saună și la baia de aburi.

Activitătile includ canotaj, windsurfing si volei pe plajă. Scufundări, pescuit la mare adancime și parasailing pot fi aranjate la un cost suplimentar.

Acest complex este la 58 km de aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.