Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa - Adults Only

   Poste Lafayette Vezi locatia pe harta


Descriere

Radisson Blu Poste Lafayette Resort and Spa oferă unităti de cazare luminoase și spațioase, intr-un decor idilic, pe o plajă cu nisip alb. Complexul are un centru spa și o piscină in aer liber.

Camerele au aer condiționat, birou, seif, toaletă privată, TV și iPod docking station. Unele au o terasă și vedere la grădină, piscină, munti sau mare.

Micul dejun și cina sunt incluse in tariful camerei și sunt servite in sala de mese luminoasă si spatioasă a complexului, care oferă delicatese locale și internaționale. La aproximativ 10 minute de mers cu masina se găsesc mai multe restaurante.

Oaspeții se pot relaxa in zona piscinei. De asemenea, acestia se pot destinde in centrul spa si pot profita de un masaj relaxant sau de diverse tratamente. Accesul la WiFi este gratuit in toate zonele proprietății.

Pe plaja din apropiere pot fi practicate diverse activităti, precum snorkelling si alte sporturi nautice. Personalul de la receptia cu program nonstop poate ajuta oaspetii să-si organizeze activitățile preferate.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort and Spa se află la 54 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie