Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

   Mauritius


Descriere

Daca sunteti in cautarea unor vacante de lux exceptionale de familie in Mauritius, va puteti opri la Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa. Unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Mauritius, Paradis Beachcomber este o locatie superba in varful de sud-vest al insulei. Situat in peninsula Le Morne, statiunea este amplasata pe fundalul emblematicului munte Le Morne si se intinde pe unul dintre cele mai pitoresti tarmuri de pe insula. Cea mai mare statiune de agrement din Mauritius, Paradis Beachcomber ofera cazare superba in materie de camere, apartamente sau vile, fiind marginita de o plaja cu nisip alb pur si cea mai mare laguna a insulei.

Facilitati camere

TROPICAL ROOM 
Camera Tropical este situata in inima hotelului si este inconjurata de gradini tropicale luxuriante. Dormitorul spatios se extinde pe o zona confortabila de lounge si o terasa, perfecta pentru timp de calitate intr-un paradis linistit. 
Accesoriile moderne de culoare rosu corai se amesteca cu interioarele bej si taupe, creand o atmosfera vesela. Lumina naturala se reflecta pe mobilierul din lemn de culoare deschisa, facand suita luminoasa si aerisita. Baia privata somptuoasa include o cabina de dus spatioasa si o cada separata, precum si o zona mare de garderoba. Ideala pentru cuplurile care calatoresc singure sau cu copii, aceasta suita este aproape de toate facilitatile hotelului si restaurantele si la doar o scurta plimbare de plaja. 
 
OCEAN ROOM 
Tonurile calde din lemn se impletesc cu nuantele de alb si albastru inchis ale camerelor Ocean si ofera o ambianta sofisticata si luminoasa. Situate in inima gradinilor tropicale din Mauritius, acestea garanteaza liniste si pace. Oaspetii pot contempla muntii din sud-est, dincolo de laguna doar privind printr-o fereastra deschisa. 
Dormitorul se extinde pana la zona de lounge si terasa exterioara si este o invitatie deschisa la relaxare si intimitate. Baia alaturata este dotata cu o cada si o cabina de dus scaldate de luminozitate si caldura naturala. Aceasta zona de living de 50 m² este un refugiu pentru cuplurile singure cu un copil si promite spatiu si confort. 
 
OCEAN BEACHFRONT ROOM 
Aceasta camera aerisita si luminoasa ofera oaspetilor posibilitatea de avea la mica distanta tarmurile albe si fine ale plajei Le Morne. Decorul elegant, dar fara pretentii este o combinatie perfecta de stil simplu si modern, cu tonuri reci si mobilier din lemn deschis, creand o senzatie de vacanta senina si confortabila. 
Dormitorul cu design simplu si elegant se extinde pe o zona de lounge si o terasa, unde oaspetii se vor bucura de o priveliste minunata a lagunei prin gradini luxuriante. Baia privata este plina de lumina naturala calda si are accesorii de inalta calitate, oferind posibilitatea de a alege intre o baie relaxanta in cada sau un dus revigorant. Acesta este rasfatul ideal pentru cuplurile care cauta o evadare romantica intr-o locatie tropicala pe malul marii. 
 
TROPICAL BEACHFRONT ROOM 
Dupa cum indica si numele, aceasta suita se afla la o aruncatura de bat de malurile albe pur ale plajei Morne. Oaspetii se vor trezi la privelistea neintrerupta a marii in fiecare dimineata. Dormitorul spatios se extinde pe o zona confortabila de lounge si o terasa, perfecta pentru relaxare. 
Accesoriile proaspete de culoare rosu corai se amesteca cu interioarele bej si taupe creand o atmosfera vesela si relaxata. Lumina naturala se reflecta pe mobilierul din lemn de culoare deschisa, facand suita luminoasa si aerisita. Aproape de facilitatile hotelului si de patru restaurante, oaspetii se vor bucura de atmosfera autentica de pe plaja, precum si de locatia ideala a acestei camere. 
 
SENIOR SUITE BEACHFRONT 
Oaspetii vor experimenta calitatea camerelor de lux si a stilului de viata tropical in aceasta suita spatioasa. Ideala pentru cuplurile care doresc intimitate, aceasta suita este situata la cativa pasi de plaja si ofera zone generoase de living interior si exterior, cu mobilier de lux, perfecte pentru relaxare sau pentru a lua masa in aer liber. 
Mobilierul sofisticat din lemn de culoare inchisa este evidentiat cu accente de verde proaspat si bej cald, dand incaperii un stil sofisticat. Oaspetii se vor trezi la sunetul linistitor al valurilor si la privelistea magnifica a lagunei stralucitoare. O intrare discreta din gradina semi-privata duce la baia privata somptuoasa, unde o cabina mare de dus este scaldata de soare. Suitele senior situate la primul etaj au o scara privata de pe terasa, care duce direct la plaja si gradini. Servicii exclusive sunt oferite oaspetilor, inclusiv un chiosc si sezlonguri pe plaja pe tot parcursul sederii. Atentia la detalii, luxul pur si intimitatea completa sunt garantate pentru oaspetii acestei suite. 
 
OCEAN BEACHFRONT SUITE 
Cu vedere la o intinderea marii si situata in fundalul legendarului Munte Morne Brabant, aceasta suita este conceputa pentru a oferi un sentiment de pace si intimitate. Oaspetii nu se vor satura niciodata sa se trezeasca cu privelistea uimitoare a lagunei stralucitoare. 
Decorul discret al suitei, este realizat din lemn, cu mobilier elegant si accesorii care armonizeaza spatiul. Dormitorul duce la o terasa, care este locul perfect pentru a va bucura de privelistile gradinilor tropicale si ale oceanului in timp ce va relaxati pur si simplu sau petreceti momente de calitate impreuna. Exista un dulap separat, iar baia alaturata este dotata cu o cada si un dus, precum si cu doua chiuvete cu oglinda. In apropiere de barca si restaurante, oaspetii se vor bucura de o cazare de lux intr-un cadru idilic. 

Localizare

Paradis Beachcomber se afla la 60 km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Proprietatea se afla la 30 de minute de mers cu masina de Parcul National Cheile Raului Negru si Parcul Natural de agrement Casela. In cele din urma, cu propriul heliport, Paradis Beachcomber ofera transferuri private cu elicopterul la cerere. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.